Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:20 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Yalçın Akdoğan kimdir?

Yalçın Akdoğan kimdir? Yalçın Akdoğan kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Yalçın Akdoğan kimdir?
Yalçın Akdoğan, Yalçın Akdoğan kimdir, Yalçın Akdoğan hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Yalçın Akdoğan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Ankara 1. Bölge Bölgesi,3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Siyaset Bilimi Doçenti ve yazar; Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bölümünde, Doktorasını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset ve Sosyal Bilimler bölümünde tamamladı. Milliyet Gazetesi’nde staj yaparak gazeteciliğe başladı. İç Anadolu Gazetesi’ni çıkardı. Yeni Şafak ve Star Gazeteleri ile çeşitli dergi ve gazetelerde yazarlık yaptı. Pendik Belediyesi Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Devlet Bakanı Basın Müşavirliği, AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı ve Başbakan Baş Müşavirliği görevlerinde bulundu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Liderlik Okulu’nda ders verdi. 12 adet kitabının yanında çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi vardır. 24. 25. 26. Dönem Ankara Milletvekili seçildi. 62, 63 ve 64. Hükümet’te Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı. Evli ve 4 çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...