Tgrt Haber
27 Ağustos 2021 22:53

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Dodik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a samimi sözler

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan basın toplantısında söylediği sözler ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvendiğini bir kez daha yineledi.

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Dodik'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a samimi sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Bosna Hersek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bosna Hersek’e gitti. Erdoğan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı üyeleriyle ortak basın toplantısında konuştu. Toplantıda Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik söz alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güvenini bir kez daha dile getirdi. Dodik, Batılı ülkelerin yalnızca konuştuğunu ama Bosna Hersek için hiçbir şey yapmadığını belirterek, "Ben yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güveniyorum." dedi.

"BATI'DAN GELİP LAF YAPANLARA GÜVENMİYORUM"

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Milorad Dodik'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:
"Tabii ki şunu belirtmek istiyorum bize yardım etmeniz gerekiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan. Ben gerçekten size çok güveniyorum. Buradaki partnerlerim Batı'dan gelip laf yapan kişilere güveniyorlar, ben onlara güvenmiyorum."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...