Tgrt Haber
20 Aralık 2021 15:30

İngiltere gözyaşlarına boğuldu! Çift ikizler yangında hayatını kaybetti

İngiltere bu korkunç olayı konuşuyor. Evlerinde çıkan yangında dört erkek çocuğu hayatını kaybetti, aile gözyaşlarına boğuldu.

İngiltere gözyaşlarına boğuldu! Çift ikizler yangında hayatını kaybetti
Yangın

İngiltere’nin Londra şehrinde bir evde çıkan yangında 4 yaşındaki Kyson ve Bryson adlı ikizler ile 3 yaşındaki Leyton ve Logan adlı ikizler hayatını kaybetti.  Anne Deveca Rose, ikizlerinin ölümünü asla atlatamayacağını söyledi. İkizlerin dumandan olumsuz etkilendiği ve hastaneye götürüldüklerinde ise hayatlarını çoktan kaybettikleri kaydedildi.

İngiltere gözyaşlarına boğuldu! Çift ikizler yangında hayatını kaybetti

27 yaşındaki anne Rose, “Bryson, Kyson, Logan ve Leyton benim çocuklarımdı, onlar benim bebeklerimdi, onlar benim hayatımdı, onlar benim dünyamdı. Bunu aşamam, asla atlatamam. Herkesin dünyasını aydınlattılar ve bu kadar çabuk gittikleri için her zaman üzüleceğim. Çok fazla plan yapmışlardı ve şimdi gittiler. Uyanıyorum ve kıyafetlerine bakıyorum. Futbol formalarına, sabahlıklarına, çizimlerine bakıyorum. Artık yoklar" dedi. Oğullarının genellikle şarkı söyleyip dans ettiklerini, sanatla ilgilendiklerini, yemek pişirmeyi sevdiklerini ve çok mutlu çocuklar olduklarını söyledi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...