Tgrt Haber
15 Ağustos 2015 20:42

Denizin ortasında birbirine girdiler

Yunanisatn'ın İstanköy Adası'nda sayıları 8 bini aşan kaçakları, Atina'daki kampa götürecek olan gemide, Suriyeliler ile Pakistan ve Burmalılar arasındaki kavga çıktı. 30'un üzerinde kişinin yaralandığı kaydedildi.

Denizin ortasında birbirine girdiler
deniz,

Yunanistan'ın Kos Adası'nda yayın yapan kosneus.gr internet sitesinin haberine göre; adada sayıları 8 bini bulan kaçakların Atina'daki kampa gönderilmesi için gemiye bindirilmeleri sırasında kavga çıktı. Pakistan ve Burmalı göçmenler ile Suriyeliler arasındaki kavgada 30'un üzerinde kişinin yaralandığı duyuruldu. Kavga İstanköy polisi ve çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle sona erdirildi. Kavgayı adada bulunan turistlerin korku dolu bakışlarla izlediği kaydedildi. Kavganın yatışmasının ardından bugün üçüncü geminin kaçaklarla Atina'ya doğru yola çıktığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...