Tgrt Haber
06 May 2022 17:11 - Güncelleme : 06 May 2022 17:26

Meksika'da vahşet: Kocasına kızdı 4 çocuğunu katletti!

Meksika'da kocasının kıskançlıklarına ve şiddetine maruz kalan kadın, 4 çocuğunu katletti ardından da intihar etmeye çalıştı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: abdpost
Meksika'da vahşet: Kocasına kızdı 4 çocuğunu katletti!

Meksika'nın Chicapa şehrinde korkunç bir olay meydana geldi. 27 yaşındaki Areles Juarez, 62 yaşındaki kocasının kıskançlıklarından ve kocasından gördüğü şiddetten bıktığı için 8, 5 ve 2 yaşlarındaki kızları ile on aylık oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Çocuklar, aynı yatakta kanlar içinde bulundu.

Cani anne, çocuklarını katlettikten sonra kendini öldürmeye de çalıştığı için hastanede tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Areles Juarez, polis tarafından gözaltına alındı. 

Meksika'da vahşet: Kocasına kızdı 4 çocuğunu katletti!

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Juarez, ilk ifadesinde kocasının kıskançlıklarından bıktığını, onunla beraber olmak istemediği için çocuklarını öldürdüğünü söyledi. Polis, cani annenin cinayet öncesi aşırı derecede alkol aldığını belirtti.

Öte yandan çiftin komşuları, Areles ile kocasının sürekli kavga ettiğini, kadının eşinden şiddet gördüğünü söyledi.

Kaynak: abdpost
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...