Tgrt Haber
23 Ağustos 2014 19:43

Londra'da İsrail protesto edildi

Londra'daki Başbakanlık binası önünde toplanan yüzlerce kişi, Gazze'de yaşananlara ve İsrail'in Gazze'yi kuşatmasına tepki gösterdi.

Londra'da İsrail protesto edildi
londra, protesto, gazze, Avrupa haberleri, Avrupa,

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve İngiliz hükümetinin saldırılara karşı tavrı, İngiltere'nin başkenti Londra'da yüzlerce kişi tarafından protesto edildi. Londra'daki Başbakanlık binası önünde toplanan protestocular, İsrail'in Gazze saldırılarına ve buna sessiz kalan İngiliz hükümetinin politikalarına tepki gösterdi. Filistin'i destekleyen kampanyalar yürüten "El Aksa'nın Dostları" adlı sivil toplum örgütü ile "Stop the War Coalition" isimli grup tarafından düzenlenen protestoya Britanya Müslüman Birliği (MAB) ve "Filistin Dayanışma Kampanyası"da dahil olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek verdi.

GAZZE ÖZGÜR OLACAK

Başbakanlık binasının karşısında bulunan alanda biraraya gelen yüzlerce kişi "Filistin'e özgürlük", "Artık işgal yok", "Kuşatmaya şimdi son ver", "Gazze, ağlamana hiçbir zaman izin vermeyeceğiz", "Gazze sen çok yaşa", "Filistin için adalet", "David Cameron görmüyor musun? Gazze özgür olacak!" sloganları attı.

Aralarında Türk ve Siyonizm karşıtı Yahudi katılımcıların da olduğu protestocular, üzerlerine, "Katliamı durdurun", "Gazze için özgürlük", "Gazze insanlık karşısında kan kaybediyor", "İsrail'in ayrımcılığına son verin", "Özgür Filistin" ve "İsrail'in Gazze'ye saldırılarını durdurun" yazılı pankartlar ile Filistin bayrakları taşıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...