Tgrt Haber
02 Temmuz 2014 19:42

Murray turnuvaya veda etti

Sezonun üçüncü "grand slam" tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkeklerin 11 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov, son şampiyon Andy Murray'i 3-0 mağlup ederek kariyerinde ilk kez bir "grand slam"de yarı finale yükseldi.

Murray turnuvaya veda etti
İngiltere,kraliyet,taht,Prens_William,Cambridge_Düşesi,Kate,İngiliz,Hugh_Grant,çeyrek_final,Andy_Murray,kariyer,grand_slam,Grigor_Dimitrov,servis,performans,Bulgar Andy,Murray,de,veda,etti,

İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile eşi Cambridge Düşesi Kate'in yanı sıra İngiliz aktör Hugh Grant'in de izlediği tek erkekler çeyrek finalinde, unvanını korumaya çalışan 3 numaralı seribaşı Andy Murray ile kariyerinde ikinci kez bir "grand slam"de son 8'e kalan Grigor Dimitrov karşılaştı. Bulgar raket, kötü bir servis performansı sergileyen Murray karşısında ilk seti 6-1 gibi farklı bir skorla kazandı. Tenisçilerin birer kez servis kırdığı ikinci setin sonucunu "tie break" belirledi. "Tie break"i 7-4 alan Dimitrov, maçta 2-0 öne geçti. Dimitrov, 3. sette ikinci servislerinden yüksek oranda puan kazandı ve Büyük Britanyalı şampiyona bir kez bile servis kırma fırsatı tanımadı. Bulgar tenisçinin etkili oyununa, Murray'nin basit hataları da eklenince Dimitrov, seti 6-2, 2 saat süren maçı da 3-0 kazanarak kariyerinin en önemli başarısına imza attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...