Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 10:39

Sıra dışı ölüm herkesi şoke etti: Elbisesi fırın koluna takıldı öldü

İngiltere'deki sıra dışı ölüm tüm dünyayı şaşırttı. 52 yaşındaki Jackie Cottrill, yeğeni tarafından evinde ölü bulundu. Ölüm şekli ise ''Kötü şans'' olarak yorumlandı.

Sıra dışı ölüm herkesi şoke etti: Elbisesi fırın koluna takıldı öldü
ingiltere,ölüm

İngiltere Blackburn'de yaşayan 52 yaşındaki Jackie Cottrill, evinde geçirdiği bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Yeğeni, eve geldiğinde Cottrill'in cansız bedenini mutfakta gördü. İlk anda ölüm nedeni anlaşılamayan kadının adli tıp sonucu ise büyük bir şaşkınlığa neden oldu. 

Adli Tıp Doktoru James Adeley, 20 yıllık iş hayatında hiç bu kadar sıra dışı bir olayla karşılaşmadığını söyledi. Jackie Cottrill'in ölümünün mutfakta bulunan fırının koluna elbisesinin takılması sonucunda boğulma olduğunu söyledi. Doktor, olayın oldukça ilginç olduğunu söylese de adli tıp sonucunda şüpheli bir durum olmadığını da belirtti.

Sıra dışı ölüm herkesi şoke etti: Elbisesi fırın koluna takıldı öldü

Dailymail'in haberine göre otopsi incelemesinde de talihsiz kadının herhangi bir hastalığının olmadığı ortaya çıktı. Adli Tıp Doktoru Adeley, olaya ilişkin şunları söyledi:

"Görünüşe göre düşmüş ve pijamasının üstünü fırın kapağının alt koluna kaptırmış gibi görünüyor. Bu pozisyona nasıl geldiğini açıklayamam ama 20 yıllık iş hayatım boyunca hiç böyle bir olayla karşılaşmadım''

Kaza sonucunu raporlaştıran doktor, Cottrill'in 'Olağanüstü derecede kötü şanstan' öldüğünü söyledi. 

Cottrill'in ölümünün ardından duruşmaya kızları Sarah Ramsdale ve Toni Cottrill katıldı. Ramsdale, "Nasıl olduğunu sadece o biliyor'' demekle yetindi.

Öte yandan Cottrill'in cansız bedenini bulan yeğeni de adli tıp raporunu doğrulayan bir ifade vermiş ve eve girdiğinde teyzesinin üzerindeki kıyafetin fırın koluna takılı olduğunu söylemişti. Yeğeni onun fırının yanında yığılmış olarak bulduğunu da sözlerine eklemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...