Tgrt Haber
27 Ekim 2021 17:16

Trump'ın oğlu Alec Baldwin'i hedef aldı! Tişört yaptırıp satışa sundu

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. Rust filminin setinde kazara katil olan Alec Baldwin'i hedef aldı.

Trump'ın oğlu Alec Baldwin'i hedef aldı! Tişört yaptırıp satışa sundu
donald trump,alec baldwin,donald trump jr.

Tüm dünya geçtiğimiz haftadan beri Rust filminin çekimleri esnasında yaşanan 'kazara cinayeti' konuşurken ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın oğlundan ilginç bir hamle geldi.

Kurusıkı diye verilen silahın gerçek mermi dolu çıkması sonucu görüntü yönetmeninin ölümüne, yönetmenin ise yaralanmasına neden olan Alec Baldwin, suçlu bulunmamasına rağmen Trump Jr. ''Silahlar insanları öldürmez; Alec Baldwin insanları öldürür'' yazılı tişört giydi. Bununla da sınırlı kalmayan Trump Jr. sahip olduğu çevrimiçi mağazada bu tişörtü satışa sundu.

Trump'ın oğlu Alec Baldwin'i hedef aldı! Tişört yaptırıp satışa sundu

28 dolardan satılan tişörte sosyal medyada tepki gösterenler oldu. Bazı kullanıcılar, Donald Trump Jr'ı bir kadının ölümü üzerinden kar elde etmekle suçladı. Kimileri de, öldürülen görüntü yönetmeninin ailesine, Trump aleyhine dava açma çağrısı yaptı.

BALDWIN'IN 'IZDIRAP VERİCİ' TRUMP TAKLİTLERİ

Öte yandan Alec Baldwin, ABD'de uzun yıllar yayınlanan ve oldukça yüksek reytinglere sahip olan Saturday Night Live programında sıklıkla Donald Trump taklidi yapıyordu. Fakat Baldwin'in taklitleri, eski Başkan'ı çileden çıkarıyordu. Trump, programı Twitter hesabı üzerinden sürekli eleştiriyor; Baldwin'e de sert sözlerle tepki gösteriyordu. Ayrıca Baldwin de Trump taklidinin kendisi için “ızdırap verici” olduğunu söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...