Tgrt Haber
01 Ocak 2021 17:06

Zelenskiy yeni yıl mesajında Erdoğan’a yer verdi

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin yeni yıl nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yer verildi.

Zelenskiy yeni yıl mesajında Erdoğan’a yer verdi
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, yeni yıl nedeniyle sosyal medya hesabı üzerinden görüntülü bir kutlama mesajı yayınladı.

Ukraynalıların ve diğer ülkelerin yeni yılını kutlayan Zelenskiy, geçtiğimiz yıl yaşanan olumlu ve olumsuz olaylara değindiği mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da yer verdi. Erdoğan’ın görüntüleri, Zelenskiy’nin “İyi dostluklar ve stratejik ortaklıklar geliştirdik” sözleri eşliğinde yayınlandı.

“18 yaşına geldiğinizde o yollarda araba kullanacaksınız”
Zelenskiy, Devlet Başkanlığı görevi sona erdikten sonra “yolları düzelten Başkan” olarak anılmak istediğini belirterek, bu hedef doğrultusunda çalışacağını söylemişti.

Yol yapımına yönelik hedeflerinde Zelenskiy’nin en büyük destekçisi Ukrayna’daki Türk firmaları olurken, ülkenin birçok yerinde başlatılan yol yapım süreçleri başlamıştı.

elenskiy’nin kutlama mesajında, Türk firmalarının yapımını üstlendiği yolların görüntüleri de yer aldı.

Zelenskiy söz konusu görüntüler ekrana geldiğinde, karşısında oturan çocuklara hitaben, “18 yaşına geldiğinizde Ukrayna’nın güzel yollarında araba kullanacaksınız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...