Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 17:12

Binance CEO'su yaptırımları engelleme planını açıkladı

Binance CEO'su Changpeng Zhao, şirketin en büyük önceliğinin regülasyonlar alanında görev yapacak daha fazla çalışan istihdam etmek olduğunu söyledi.

Binance CEO'su yaptırımları engelleme planını açıkladı
Binance,,kripto para,,bitcoin,,Changpeng Zhao

Birçok ülke tarafından yasak ve kısıtlamaya tabi tutulan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO'su Changpeng Zhao şirketin öncelikleri hakkında açıklamada bulundu.

Bloomberg’de konuşan Zhao, önceliklerinin regülasyonlar alanında görev alacak çalışanları artırmak olduğunu kaydetti.

ABD’li yetkililer ile düzenli toplantılar gerçekleştirmek istediklerini ifade eden CEO, “Neredeyse tüm zamanımı uyum sürecine harcıyorum. Borsanın günlük operasyonlarına gerçekten katılmıyorum” açıklamasında bulundu.

ABD ENDİŞELİ

ABD’li yetkililer, suçluların kara para aklama ve fidye yazılım işlemlerini gizlemek amacıyla kripto borsalarını kullandığı konusunda uzun süredir endişe duyduklarını açıklamışlardı.

Cayman Adaları'nda kurulan Binance'ın Singapur'da bir ofisi bulunuyor. Bunun yanında borsanın belirli tek bir merkez ofisi bulunmuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...