Tgrt Haber
06 Ağustos 2021 13:42

Yine Binance yine yasak: Şimdi de Hong Kong'ta kısıtlama

Binance, Hong Kong vatandaşlarının türev ürünlere erişimlerine kısıtlama getirdi.

Yine Binance yine yasak: Şimdi de Hong Kong'ta kısıtlama
Binance,kripto para

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kısıtlamaları Hong Kong'a taşındı. Şirket türev ürünlerin kullanımına sınırlama getirildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada yeni karar ile Hong Konglu kullanıcıların yeni türev ürün hesabı açamayacakları belirtildi. Açıklamaya göre, daha sonra yapılacak bir tarihten itibarin Hong Konglu kullanıcılara türev pozisyonlarını kapatmak için 90 gün süre verileceğini de duyurdu.

Ayrıca verilecek 90 günlük süre içinde türev ürünler için yeni pozisyon açılamayacağı da kaydedildi. 

40 bin dolardaki dalgalı seyrini sürdüren Bitcoin dün yeniden bu seviyenin üzerine çıkmıştı. Son 24 satte yüzde 2,5'in üzerinde değer kazanan Bitcoin şu sıralar  40 bin 682 dolardan işlem görüyor. 

Ethereum ise geçtiğimiz gün yapılan ağ güncellemesi sonrası yüzde 8'den fazla değer kazanmıştı. Yapılan güncellemeyle işlem ücretlerinin daha stabil bir hale gelmesi beklenirken Ethereum ise şu sıralarda yüzde 3.1 değer kazanarak 2 bin 770 dolara çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...