Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 14:01

Bitcoin yükseldi, 1,8 milyar dolarlık transfer yapıldı

45 bin doların üzerine çıkan Bitcoin balinaları hareketlendirdi ve altı adet dev transfer ile toplamda 1,8 milyar dolarlık transferin gerçekleştirildiği bildirildi.

Bitcoin yükseldi, 1,8 milyar dolarlık transfer yapıldı
Bitcoin,kripto para

Bitcoin 20 Temmuz 2021’de kaydedilen yerel dipten bu yana neredeyse yüzde 54’lük bir artış kaydetti. Blok zinciri üzerindeki itibari para karşılığı en yüksek kripto para birimi Bitcoin’de 45 bin dolar seviyesinin üzerine çıkılması piyasada hareketliliğe neden oldu.

Elinde yüklü miktarda Bitcoin bulunduran balinaların 45 binden fazla Bitcoin transferinde bulunduğu kaydedildi. Whale Alert’ten aktarılan bilgiye göre balinalar toplamda altı adet dev transfer ile toplamda 1,8 milyar dolarlık transferin gerçekleştirildiği aktarıldı.

YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase tarafından transfer edildiği öğrenilen Bitcoin, bu haberler sonrası 45 bin doların altına geriledi ancak yükselişine kaldığı yerden devam etti. Gün içinde yüzde 2,48 değer kazanan Bitcoin şu sıralar 45 bin 484 dolardan işlem görüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...