Tgrt Haber
11 Haziran 2022 23:39 - Güncelleme : 12 Haziran 2022 03:33

A Milli Takım 3'te 3'le yola devam: Lüksemburg'u da kayıpsız geçtik

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki üçüncü maçında deplasmanda Lüksemburg'a konuk oldu. Mücadeleden Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun'un attığı gollerle 2-0 galip ayrılan Milliler, namağlup ve gol yemeden grup liderliğini sürdürdü.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
A Milli Takım 3'te 3'le yola devam: Lüksemburg'u da kayıpsız geçtik
Türkiye,A Milli Takım

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Faroe Adaları ve Litvanya'dan sonra Lüksemburg'u da kayıpsız geçti. Gruptaki üçüncü hafta maçında deplasmanda Lüksemburg'u 2-0 mağlup eden Milliler grup liderliğini korudu.

Ay-yıldızlı ekibin ilk yarısını da 1-0 önde kapattığı mücadelede golleri Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun'dan geldi. Gruptaki üçüncü maçını da kazanan Türkiye 9 puanla liderliğini sürdürdü. İlk yenilgisini alan Lüksemburg ise 6 puanla ikinci sırada kaldı.

Grubun diğer maçında ise Faroe Adaları, Litvanya'yı 2-1 mağlup etti. Faroe Adaları 3 puana yükselirken, puanla tanışamayan Litvanya son sırada kaldı.

Türkiye, gruptaki dördüncü maçını 14 Haziran Salı günü İzmir'de Litvanya ile oynarken, aynı gün Lüksemburg, Faroe Adaları'nı konuk edecek.

GOL YEMEDEN LİDER

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi'nde oynadığı üçüncü maçında da kalesini gole kapattı.

Lüksemburg'u 2-0 mağlup eden Türkiye, ilk maçında Faroe Adaları'nı 4-0, ikinci maçında da Litvanya'yı 6-0 mağlup etti.

Üç maçta 12 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde gole izin vermedi.

SERDAR DURSUN 7'DE 7 YAPTI

Serdar Dursun, A Milli Takım'daki gollerine Lüksemburg karşısında da devam etti.

Mücadelenin ikinci yarısında oyuna girerek, ay-yıldızlı formayı 7. kez giyen Serdar, Lüksemburg'a attığı golle 7. kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...