Tgrt Haber
27 Ekim 2022 19:01 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 19:15

Arda Güler dünyanın en pahalı ikinci futbolcusu oldu!

Dünyanın ünlü futbol sitelerinin başında gelen ve futbol piyasasına etki eden Transfermarkt verileri güncellendi. Yeni verilere göre; Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldız adayı Arda Güler, dünyanın en değerli futbolcuları arasında yer aldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Arda Güler dünyanın en pahalı ikinci futbolcusu oldu!
Arda Güler,Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü dev takımların takip ettiği 17 yaşındaki genç oyuncu, güncellenen Transfermarkt verilerine göre değerini artırmayı sürdürüyor.

YAŞITLARI ARASINDA 2. SIRADA!

Daha önceki güncellemeyle piyasa değeri 6 milyon Euro'dan 9 milyon Euro'ya yükselen Arda Güler'in piyasa değeri yeni güncellemeyle birlikte 10 milyon Euro'ya ulaştı. Bu verilere göre Arda Güler, 2005 doğumlu oyuncular arasında piyasa değeri en yüksek 2. isim oldu.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 10 maça çıkan genç oyuncu, 2 gol kaydetti. Arda Güler'in sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Arda Güler dünyanın en pahalı ikinci futbolcusu oldu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...