Tgrt Haber
03 Ekim 2022 22:32 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 22:56

Çarpıcı iddia: Mauro Icardi futbolu bırakıyor mu?

Son dakika spor haberi: Arjantin basınında yer alan iddiaya göre, eşi ve menajeri Wanda Nara ile ayrılan Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız golcüsü Mauro Icardi futbolu bırakma kararını değerlendiriyor.

Çarpıcı iddia: Mauro Icardi futbolu bırakıyor mu?
Galatasaray,Mauro Icardi,Wanda Nara

Sezon başında Paris Saint-Germain'den kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi ile ilgili çarpıcı bir iddia daha gündeme bomba gibi düştü.

Arjantinli yıldızın eşi ve menajeri Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Icardi ile ayrıldıklarını duyurmuştu. Habere göre Icardi, Wanda Nara ile barışmak için her yolu deniyor.

"FUTBOLU BIRAKMAYI BİLE DEĞERLENDİRİYOR"

Arjantin'de yayın yapan radyo kanalı RedBoing'in iddiasına göre; Mauro Icardi, kendisi adına radikal bir karar almayı düşünüyor. Icardi'nin bu kapsamda futbolu bırakma ihtimalini düşündüğü öne sürüldü. Ayrıca RedBoing'in haberinde, Icardi'nin Wanda Nara için Arjantin'e gittiği de yer aldı.

Icardi geçmişte Wanda Nara'yı aldatmış ve ikili ayrılmıştı. O dönem MARCA gazetesinde yer alan haberde de Icardi'nin futbolu bırakmayı düşündüğü yer almıştı. (NTV Spor)

Çarpıcı iddia: Mauro Icardi futbolu bırakıyor mu?

ICARDİ: "MUTLU DÖNÜYORUM"

Galatasaray formasını ilk kez milli ara öncesindeki Konyaspor maçında giyen Icardi, milli ara sonrasındaki ilk karşılaşma olan, önem derecesi çok yüksek Adana Demirspor karşısında takımını yalnız bıraktı. Sebep olarak da eşi Wanda Nara ile bir ayrı bir barışık olan 29 yaşındaki golcü, eşi için ülkesi Arjantin'e gitti.

Adana Demir deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Cim Bom'da böylesine önemli bir maçta Icardi'nin yokluğu eleştirilirken, Arjantinli süperstarda müjde geldi. Yıldız oyuncu uçaktan paylaştığı fotoğrafa, "Mutlu dönüyorum" yazdı.

Süper Lig'de 9. haftayı BAY geçecek olan Aslan'da tecrübeli oyuncunun 10. haftada oynanacak Kayserispor karşılaşmasında görev yapması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...