Tgrt Haber
14 Nisan 2022 22:34 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 22:50

Fenerbahçe aradığı golcüyü Gana'da buldu

Transfer haberleri: Bu sezon hücum hattından istenilen katkıyı alamayan Fenerbahçe'de gözler golcü transferine çevrildi. Santrfor rotasyonunu güçlendirmek için kolları sıvayan sarı-lacivertliler sürpriz bir ismi gündemine aldı. Gelecek vaat eden ve potansiyeli yüksek isimlere yönelen yönetim, gösterdiği performansla Gana Ligi'ni sallayan 20 yaşındaki Franck Etouga için harekete geçti.

Fenerbahçe aradığı golcüyü Gana'da buldu

Gelecek sezon için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, transferde önceliği santrfora verdi.

Enner Valencia'nın MLS'e gideceği iddiaları, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'un beklenen patlamayı yapamaması üzerine harekete geçen yönetim, golcü rotasyonunu güçlendirmek için düğmeye bastı.

GANA LİGİ'NİN EN İYİ OYUNCUSU!

Fenerbahçe, Gana Ligi ekibi Asante Kotoko'da forma giyen ve performansıyla Avrupa ekiplerinin radarına da giren Franck Etouga'yı listenin başına aldı.

Ghanasoccer'da yer alan haberde; 20 maçta 16 gol ve 2 asistle yerel ligin en iyi oyuncusu olarak gösterilen Etouga için sarı-lacivertli kurmayların detaylı bir araştırma yaptığı belirtiliyor.

BONSERVİSİ 800 BİN EURO

Bedelsiz olarak Kamerun Ligi'nden, Kotoko'ya transfer olan genç futbolcu yeni takımının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Kulüp tarafı oyuncunun bonservis bedelini 800 bin Euro olarak belirledi. Avrupa'dan kulüplerin dikkatini çektiğinin farkında olan Kotoka yetkilileri, sadece tekliflerini karşılamakla ilgilenen kulüplerle masaya oturacak.

Gelecek vaat eden potansiyeli yüksek isimlere ayrı bir önem veren sarı-lacivertli kurmayların, Etouga transferini iyi bir yatırım olarak gördüğü ve beklenen bedeli karşılamaya hazır olduğu bildirildi.

BAŞKA TALİPLERİ DE VAR!

Kısa süre içinde kalitesini gösteren Franck Etouga, Fenerbahçe haricinde Fransa Ligue 1 ekiplerinin de radarına girdi. Marsilya ve Saint Etienne'nin golcü futbolcunun durumunu yakından takip ettiği de iddia edildi.

Etouga, Katar'daki 2022 FIFA Dünya Kupası için Kamerun milli takımına çağrılmayı umuyor.

FRANCK ETOUGA KİMDİR?

Franck Etouga 18 Eylül 2001 tarihinde Kamerun'da doğdu. Santrfor mevkisinde forma giyen 1.80 boyundaki futbolcunun bonservisi Gana Ligi ekibi Asante Kotoko'da bulunuyor.

Gana Premier Ligi'nde 20 maça çıkan 20 yaşındaki futbolcu, 16 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkat çekti.

Etouga'nın Transfermarkt'daki güncel değeri 250 bin Euro olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...