Tgrt Haber
06 Ekim 2022 18:32 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 20:29

Fransa'da Türk taraftarlara insanlık dışı müdahale!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. 19.45'te başlayacak mücadele öncesinde Fransız polisinin, Trabzonsporlu taraftarları köpeklerle araması ve bir köpeğin, taraftara saldırmaya çalışması büyük tepkiye neden oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fransa'da Türk taraftarlara insanlık dışı müdahale!
UEFA Avrupa Ligi,Monaco,Trabzonspor,Fransa

UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Monaco'ya konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Fransız polisinin, Trabzonsporlu taraftarları köpeklerle araması tepkilere neden oldu.

KÖPEK TARAFTARA SALDIRMAYA ÇALIŞTI!

Stadın önünde bordo-mavili taraftarları 10'lı gruplar halinde sıraya dizen Fransa polisi, köpeklerle tek tek Türk futbolseverlerin üzerlerini aradı. Ayrıca bir köpeğin, taraftarlardan birisinin ayağını ısırmaya çalıştığı ifade edildi.

Fransız polisinin, Trabzonsporlu taraftarları bu şekilde araması kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme oturdu. Türkiye'den skandal görüntülere tepki yağdı.

Fransız polisinin köpeklerle aramaya yaptığı anlar:

https://twitter.com/kirpivekobra/status/1578042375938580482

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...