Tgrt Haber
07 Ekim 2022 16:51 - Güncelleme : 07 Ekim 2022 16:52

Ünlü futbolcunun evine hırsızlık girişimi: Silahlı adamların hedefi oldular!

Dünyaca ünlü futbolcuya evinde hırsızlık şoku. Juventus'un yıldızı Di Maria, evinde bulunurken hırsızların hedefi oldu.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Ünlü futbolcunun evine hırsızlık girişimi: Silahlı adamların hedefi oldular!
di maria

Dünya futbolunun önde gelen isimleriden Angel Di Maria, evinde bulunduğu sırada hırsızların hedefi oldu. Ailesiyle bir arada olduğu sırada hırsızlık şokuna uğrayan Arjantinli yıldızın imdadına son ande güvenlik güçleri koştu.

İtalyan basınına göre DiMaria, evinde ailesiyle iken 3 adam hırsızlık girişiminde bulundu. Ancak villa güvenliğinin olayı erken fark etmesi, olası bir tehlikenin de önüne geçti.

DI MARIA'YA HIRSIZLIK ŞOKU

Di Maria'nın olay saatlerinde Torino'nun lüks muhitlerinden Gran Madre'deki villasında ailesi ve takım arkadaşı Dusan Vlahovic ile oturduğu sırada, eli silahlı 3 kişi villaya girmeye çalıştı.

Villa etrafındaki özel güvenliğin, güvenlik kameralarından durumu fark edip, polise haber vermesi ve güvenlik güçlerinin de hızlı, zamanında müdahalesiyle hırsızlık girişimi son anda önlendi.

Ünlü futbolcunun evine hırsızlık girişimi: Silahlı adamların hedefi oldular!

Fark edilen hırsızlar kaçmaya çalışırken, polis üç hırsızdan birini yakalamayı başardı. Diğer 2 hırsız ise kaçtı. Angel Di Maria ve ailesi ile Vlahovic'in korku dolu anlar yaşadığı, ancak kötü bir olayın yaşanmasının önüne geçildiği belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...