Tgrt Haber
07 Eylül 2023 09:59 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 10:08

2 yıldır aranıyordu! Firari FETÖ'cü eski polis hücre evinde yakalandı

Emniyet güçlerinin yurt içi ve yurt dışında FETÖ’cülere yönelik başarılı operasyonları sürüyor. Adana'da FETÖ'den 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan eski polis memuru 2 yıllık firarın ardından saklandığı hücre evinde yapılan operasyonla yakalandı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
FETÖ,Adana

FETÖ’yle mücadele devam ediyor. Adana Emniyete Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, polis memuru S. Öcal'ın, FETÖ terör örgütüne üye olduğunu tespit etti. Bu tespit üzerine Öcal, meslekten ihraç edildi. Öcal, 2021 yılında ise örgüt üyesi olmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezası aldı. 

HÜCRE EVİNDE YAKALANDI

Hapis cezası alan Öcal o tarihten itibaren hücre evlerinde saklanarak izini kaybettirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hükümlünün merkez Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde hücre evinde saklandığını belirleyip operasyon yaptı. Operasyonda hükümlü yakalandı. 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Hükümlünün, FETÖ'nün haberleşme ağı olan “Bylock” kullanıcısı olan S. Öcal, örgütsel toplantılara katılarak, örgüt talimatıyla Bank Asya'ya para yatırıp destek olduğu da öğrenildi. İşlemleri tamamlanan hükümlü cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...