Tgrt Haber
07 Eylül 2023 09:06 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 09:31

4 ilde dev uyuşturucu operasyonu: 14 zehir taciri yakalandı

İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl’de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir taciri yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nefes kesen operasyonların videosunu paylaşarak, “Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve milletimizi zehirlemeye kalkan o uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız.” dedi.

uyuşturucu,,

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığınca; İstanbul'da 3 ilçede düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19 kilogram eroin, 58 kilogram bonzai, 170 kilogram muhtelif içerikte uyuşturucu ile silah ele geçirildi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

4 ilde nefes kesen uyuşturucu operasyonlarının görüntüleri paylaşıldı.

Kocaeli'de TEM Otoyolu üzerinde durdurulan bir otobüste yapılan aramada 76.5 kilo eroin ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı. Adana'da durdurulan bir araçta yapılan aramada 158 kilo esrar yakalandı, 1 şüpheli gözaltında. Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca ise Genç kırsalında yapılan aramalarda 150 kilo toz esrar, 44 kilo kubar esrar ile 3 milyon 325 bin 468 kök kenevir ele geçirildi. Ayrıca İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda da 280 kilogram skunk ele geçirildi. Operasyonda 1️ şüpheli şahıs da gözaltına alındı.

Jandarma ve polis zehir tacirlerine geçit vermiyor.

BAKAN YERLİKAYA: GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda uyuşturucuyla mücadelede zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını söyledi. Bakan Yerlikaya, “Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bot hesapların paylaşımları değil, kahramanların gece gündüz demeden yaptıkları bu operasyonlar gerçek bilinsin ki; zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve milletimizi zehirlemeye kalkan o uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız.” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1699658298520174903

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...