Tgrt Haber
10 May 2014 22:37

Abdullah Gül'den düğün salonunda yardım istedi

Kayseri'de suçsuz yere 4.5 yıl hapis cezası aldığını iddia eden bir vatandaş, düğün törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yardım istedi.

Abdullah Gül'den düğün salonunda yardım istedi
kayseri, cumhurbaşkanı abdullah gül, mehmet özhaseki, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kızının düğününe katılmak üzere salona geldiği sırada Hakan Satılmış isimli vatandaş, suçsuz yere 4.5 yıl hapis cezası aldığını söyleyerek yardım istedi. Korumalar tarafından uzaklaştırılan Satılmış, bir kavga anında kavga yerinde olduğundan dolayı ifadesi alınmak üzere karakola çağrıldığını ve mahkemede yargılanarak 4.5 yıl hapis cezası aldığını söyledi. 4 çocuk babası Hakan Satılmış, bir şirketinin olduğunu, başına gelen işten dolayı şirketi kapatmak zorunda kaldığını belirtti. Cumhurbaşkanı'ndan ve Başbakan'dan yardım isteyen Satılmış, "Olayı işleyenler dışarıda sefasını sürüyor, ben durduk yere 4.5 sene hapis yatacağım. 4 çocuğumu Cumhurbaşkanı'na emanet ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...