Tgrt Haber
22 Nisan 2016 13:37

Adana'daki terör operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Adana'daki terör operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı
adana, operasyon,

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde, uzun namlulu silahlarla yol keserek kimlik kontrolü yapan, terör örgütünün talimatları doğrultusunda korsan gösterilere katılan ve sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan şüphelilere yönelik çalışma başlattı.
Zanlıların bulunduğu adresleri tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonda 7'si 18 yaşından küçük 13 kişiyi gözaltına aldı.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda jandarma parkası, bilgisayarlar, hafıza kartları, cep telefonları, pompalı tüfekler ve bu tüfeklere ait fişekler ile örgütsel dökümanlar ele geçirildi.
Emniyet müdürlüğüne götürülen şüphelilerden biri çocuk iki kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 10 şüpheli ise Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...