Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 08:29 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 08:55

Ankara'da öfkeli koca kayınpederini kalbinden bıçaklayarak öldürüp, eşini yaraladı

Ankara’da boşanma aşamasında olan ve babasının evine giderek orada yaşamaya başlayan Güleser K., eve gelip çocukları almak isteyen Fatih K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi sonrasında Fatih K. yanında getirdiği bıçakla Güleser K.'yı bacağından bıçaklamaya başladı. Evde bulunan kızın babası Gazi Akkaya duruma müdahale etmek istediği sırada damadı tarafından kalbinden bıçaklandı. Kayınpeder Gazi Akkaya hayatını kaybederken talihsiz kadın ise hastaneye kaldırıdı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ankara'da öfkeli koca kayınpederini kalbinden bıçaklayarak öldürüp, eşini yaraladı
,cinayet

Ankara’nın Akyurt ilçesinde meydana gelen olayda bir süre önce Güleser K. eşi Fatih K. ile ayrılma aşamasında olduğu için babasının evine yerleşti. Akşam saatlerinde kayınpederinin evine giden Fatih K. 2 çocuğunu almak istedi. Duruma tepki gösteren Güleser K. ile Fatih K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucunda Fatih K. yanında bulundurduğu bıçak ile eşi Güleser K.’yı bacağının çeşitli yerlerinden bıçakladı.

KAYINPEDERİNİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Evde bulunan kayınbaba Gazi Akkaya duruma müdahale etmek istediği sırada damadı Fatih K. tarafından kalbinden bıçaklandı. Akkaya, damadının peşinden koştuğu esnada aldığı darbeler sonucun da apartmanın önünde yığıldı.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Fatih K. ise olay yerinden kaçarken kayınbabası Akkaya’nın otomobiline zarar verdi. Olayı duyan çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gazi Akkaya’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, Güleser K.’yı hastaneye sevk etti.

CANİ DAMAT YAKALANDI

Polis ekipleri kaçan Fatih K.’yı kendi evinde yakaladı.

Ankara'da öfkeli koca kayınpederini kalbinden bıçaklayarak öldürüp, eşini yaraladı

Ankara'da öfkeli koca kayınpederini kalbinden bıçaklayarak öldürüp, eşini yaraladıa,ci

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...