Tgrt Haber
03 Ocak 2019 15:39

Ankara’da öğretim görevlisini öldüren zanlı, adliyede

Ankara'da dün akşam Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı'nda araştırma görevlisi olan Ceren Damar Şenel'i (27) öldüren öğrencisi Hasan İsmail H., (23) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ankara’da öğretim görevlisini öldüren zanlı, adliyede
ankara,,zanlı,

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Hasan İsmail H., asistan hoca olarak derslerine giren araştırma görevlisi Ceren Damar'ın akşam saatlerinde fakülte binasındaki odasına gitti. Hasan İsmail H., burada tartıştığı Ceren Damar'ı önce bıçakladı, ardından belinden çıkardığı tabancayla vurarak öldürdü.

Bir yıllık evli olan Ceren Damar, Hukuk Fakültesi önünde tören düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Damar’ı (27) öldüren öğrencisi Hasan İsmail H., ise (23) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...