Tgrt Haber
26 Şubat 2019 10:36

Bakan Soylu: DHKP/C Türkiye sorumlusu dahil 7 terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da biri yeşil listeden, ikisi gri listeden, DHKP/C Türkiye sorumlusu dahil, 7 teröristi sığınakta yakalandı.

Bakan Soylu: DHKP/C Türkiye sorumlusu dahil 7 terörist yakalandı
süleyman soylu,dhkpc

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Programda konuşan Soylu, terör örgütlerine karşı verilen mücadeleyi anlatarak, "DHKP-C'nin kırsal yapılanmasını Türkiye'de tamamen çökerttik. Kırsal yapılanmalarında bir kişi kalmış değil" ifadelerini kullandı. 

DHKP/C Türkiye sorumlusu yakalandı
Sabah saatlerinde İstanbul'da önemli bir operasyon gerçekleştirildiğini açıklayan Soylu, "İstanbul'da emniyetimiz başarılı bir operasyona imza attı. Sabah saat 03.00 sıralarında DHKP-C Türkiye sorumlusu dahil olmak üzere bir yeşil listeden, iki gri listeden toplam 7 aranan teröristi bir sığınakta ele geçirdik. Bir kişi aranmayan listesinde toplam 8 kişi. Valimiz, emniyet müdürümüz uzun zamandır yürüttükleri bu operasyonu başarıyla gerçekleştirdiler" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...