Tgrt Haber
05 Nisan 2014 17:22

Başbakan Erdoğan'dan AA'ya özel tebrik

Başbakan Erdoğan 'Anadolu Ajansı, mahalli idareler seçimlerinde ortaya koyduğu başarılı performansla demokrasimiz için de bir güven kaynağı haline gelmiştir' dedi.

Başbakan Erdoğan'dan AA'ya özel tebrik
başbakan, recep tayyip erdoğan, anadolu ajansı, erdoğan, Yerel seçim, MEDYA haberleri, MEDYA,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, AA'nın, milli mücadele yıllarında aziz milletin gür sesini, haklı davasını dünyaya duyurduğunu, Cumhuriyet'in kuruluş sürecinde etkin rol üstlendiğini vurguladı. "Bu bakımdan milli kuruluşumuz Anadolu Ajansının varlığı, ülkemiz, milletimiz ve demokrasimizin yanı sıra birlik ve beraberliğimiz için son derece hayati öneme sahiptir" vurgusu yapan Erdoğan, bugün de tarihi misyonundan aldığı ilhamla yayıncılık anlayışını sürdüren AA'nın kendini sürekli yenilediğini, yaygın ve güçlü haber ağı, hızlı, güvenilir, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla saygınlığını artırdığını bildirdi. Anadolu Ajansının 30 Mart'ta gerçekleştirilen mahalli idareler seçimlerinde ortaya koyduğu başarılı performansla demokrasi için de güven kaynağı haline geldiğine işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Öte yandan geçmişte sadece Türkçe yayın yapan Anadolu Ajansı, hükümetimizin destekleriyle bugün 6 yabancı dilde haber servis etmekte, dünyanın dört bir yanında açtığı ofislerle uluslararası rekabet gücünü artırmaktadır. 94 yıllık başarılı mazisiyle medarıiftiharımız olan Anadolu Ajansı, inanıyorum ki kuruluşunun 100. yılında, dünyanın önde gelen ilk beş ajansından biri olarak demokrasisi, ekonomisi ve aktif dış politikasıyla her geçen gün yıldızını parlatan Türkiye'yi çok daha başarılı şekilde temsil edecektir. Bu düşüncelerle 'Güçlü Türkiye'nin Güçlü Haber Ajansı' sloganıyla yoluna devam eden Anadolu Ajansına, yöneticilerine, muhabir, editör, idari ve teknik personeline başarı dileklerimle, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...