Tgrt Haber
27 May 2021 11:34

Bir grup daha aşılama programına alındı

Sağlık Bakanı Koca: "Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor." açıklamasında bulundu.

Bir grup daha aşılama programına alındı
fahrettin koca,kovid 19,aşı,sağlık,türkiye

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bir grubun daha aşılama programına alındığını duyurdu.

Bakan Koca, bügünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşların aşılamasına başlanacağını açıkladı.

Bakan Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. "

50 YAŞ ÜZERİ 1 HAZİRAN'DA AŞILANMAYA BAŞLANACAK

Bakan Koca, 26 Mayıs'ta yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada 50 yaş üzeri vatandaşların 1 Haziran'da aşılama programına alınacağını duyurmuştu.

TOPLAM AŞI SAYISI 28 MİLYONU GEÇTİ

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 27 Mayıs saat 11.45 itibarıyla 28 milyon 457 bin 894'e ulaştı.





 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...