Tgrt Haber
14 Haziran 2021 12:40

Bitlis'te J-SİHA destekli terör operasyonu

İçişleri Bakanlığı, Eren-11 Operasyonları kapsamında Bitlis Aşağıbalcılar köyü kırsalında J-İHA, J-SİHA ve Hava Kuvvetlerinin desteğinde yürütülen operasyonda bir teröristin silahlarıyla beraber etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan DEAŞ'a yönelik operasyonda da 13 şüpheli gözaltına alındı.

Bitlis'te J-SİHA destekli terör operasyonu
bitlis,terör,operasyon

Terörle mücadele kapsamında teröristlere peş peşe darbe vuruluyor. Bitlis'te düzenlenen Eren-11 operasyonunda bir teröristin daha üstü çizildi. İçişleri Bakanlığı, Aşağıbalcılar köyünde J-İHA, J-SİHA ve Hava Kuvvetleri destekli operasyonda bir teröristin silahlarıyla beraber etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Diyarbakır'da bu sabah terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda da örgütle bağlantısı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alınmıştı.

13 DEAŞ'LI YAKALANDI

PKK'ya yönelik operasyonların yanı sıra bir başka terör örgütü DEAŞ'a yönelik de çalışmalar devam ediyor. El Bab, Cerablus ve Azez'de DEAŞ'a hizmet eden ve örgüte maddi katkı sağlayan 13 örgüt üyesi gözaltına alındı. İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre operasyon Jandarma Danışman Tim Komutanlığı ve Polis Görev Gücü koordinasyonunda, yerel kolluk birimlerince gerçekleştirildi. Eş zamanlı operasyon sonucu örgütle bağlantısı belirlenen 13 şüpheli yakalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...