Tgrt Haber
08 Ağustos 2022 17:18 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 17:37

Cam silerken düşen kadın feci şekilde can verdi: Eşi ve kızının gözyaşları yürekleri dağladı

İstanbul'da evinde temizlik yapan kadın, pencereyi sildiği esnada dengesini kaybederek 5. kattan beton zemine düştü. Feci şekilde hayatını kaybeden kadını gören kocası ve kızının döktüğü gözyaşları yürekleri dağladı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Kağıthane

İstanbul Kağıthane'de meydana gelen olayda, 41 yaşındaki Güllü Dalkıran, öğle saatlerinde evinde temizlik yapmaya başladı. Bir süre sonra pencereye çıkan kadın, camları silmek için uzanmak istedi.

5. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

O esnada dengesini kaybeden kadın, 5. kattan aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybeden kadın için vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Cam silerken düşen kadın feci şekilde can verdi: Eşi ve kızının gözyaşları yürekleri dağladı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının bedenin yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri kadının ölümüyle ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda görgü şahitlerinin ifadelerine başvuran polis, kadının cam silerken düştüğünü belirledi.

Cam silerken düşen kadın feci şekilde can verdi: Eşi ve kızının gözyaşları yürekleri dağladı

EŞİNİN SON BAKIŞI İLE KIZININ GÖZYAŞLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Öte yandan eşinin öldüğünü haber alan torna satış temsilcisi olan Mehmet Dalkıran, koşarak olay yerine geldi. Eşini o halde gören adam gözyaşlarına boğulurken, yüzünü açıp son bakışı yürekleri dağladı. Kadının, kızı ise yakınına sarılarak “annem” diye ağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...