Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 10:40 - Güncelleme : 27 Temmuz 2022 10:47

Çocuklarının gözü önünde eşini ezerek öldürdü! Cani kocanın skandal savunmasına rekor ceza

Ordu’da boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin’e, iki çocuğunun gözü önünde minibüsle çarpan ve kadını duvara sıkıştırarak öldürüp kızını da yaralayan İbrahim Pişkin’e rekor ceza verildi. Savunmasında direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyleyen cani koca, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ordu,kadın cinayeti

Ordu Korgan’da boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin’den bir şans daha isteyen kocası, eşinin teklifini kabul etmemesi üzerine kadını çocuklarının gözü önünde öldürdü. Kullandığı minibüsle Pişkin’e çarpan ve ardından kadını duvara sıkıştırarak ölümüne neden olan, bu esnada kendisine engel olmak isteyen kızını ise yaralan İbrahim Pişkin’e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE EZİP GEÇTİ

Korgan’a bağlı Merkez Caddesi’nde 11 Kasım 2021 tarihinde meydana gelene olayda, 47 yaşındaki İbrahim Pişkin, uzun süredir ayrılma aşamasında olduğu 45 yaşındaki eşi Selime Pişkin ile yeniden birlikte olmak istedi. Durumu kabul etmeyen eşi ile İbrahim Pişkin arasında tartışma çıktı.

İbrahim Pişkin bunun üzerine eşini, çocuklarının ve vatandaşların gözü önünde aracıyla ezdi. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eşini ezerek ölmesine sebep olan İbrahim Pişkin ise emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda çiftin 4 çocuğundan birisi olan 22 yaşındaki kızları Havva Nur Pişkin de yaralandı.

“DİREKSİYON HAKİMİYETİMİ KAYBETTİM”

Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde sanık bugün Fatsa Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Sanık İbrahim Pişkin, “Benim bir transit marka aracım vardır, olay günü servise çıktım ve köyümdeki eve geldim. Büyük oğlumun eve gelmesini bekledim, oğlumun eve gelmesini beklerken alkol aldım, oğlum eve geldikten sonra küçük oğlumu okuldan aldım. Çocuklarımı annesine bırakacaktım, bu nedenle küçük çocuklarım Ömer ve Halil İbrahim ile birlikte yola çıktık. Ömer ve Halil İbrahim de araçta benim yanımda oturuyorlardı.”

“Olay yeri zaten kavşak gibi bir yerdi, araçla kavşaktan döner dönmez olay yerine geldiğimde direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Halil İbrahim'in bağırması üzerine bir şeye çarptığımı anladım, arabadan aşağı indiğimde eşime ve kızıma çarptığımı fark ettim. Eşimi yerde hareketsiz halde görünce kendimi kaybettim. Bu andan sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum, benim kesinlikle öldürme gibi bir kastım yoktur, bilerek ve isteyerek bu eylemi gerçekleştirmedim, üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum, beraatımı ve tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Duruşmada, Fatsa Ağır Ceza Reisi Erdem Oğuz Özer sanığın ‘Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası’ ile cezalandırılmasına karar verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...