Tgrt Haber
27 Mart 2024 23:29 - Güncelleme : 27 Mart 2024 23:33

CHP'li belediyenin iftarında yemeksiz kaldılar, marketten su ve bisküvi aldılar

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde CHP'li belediyenin düzenlediği iftarda yemekler yetmeyince vatandaşlar oruçlarını açamadı. İftar yemeği olarak marketten su ve bisküvi almak zorunda kaldılar.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

CHP'nin belediye iftarında yemeksiz kalan vatandaşlar bisküviyle oruç açtı. Edirne'de CHP'li belediyenin düzenlediği iftar etkinliğine katılan vatandaşlar, plansız hazırlanan iftar yemeğinde oruçlarını açamayınca belediye başkanına tepki gösterdi.
Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde CHP'li Özlem Becan'ın yönetimindeki Uzunköprü Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği etkinliği planlama hatası yüzünden fiyaskoya döndü. Onlarca vatandaş iftar yemeği için oturacak yer bulamazken, yemeklerin de bitmesiyle sinirler gerildi.

Oruç tutan vatandaşlar, belediyenin iftar etkinliğine oruçlarını açamayınca, çareyi marketten su ve bisküvi alarak oruçlarını açmakta buldu.
Duruma tepki gösteren bir vatandaş ise, "CHP'ye benden ve mahallemden oy yok. İftar düzenlemiş başkan, ben orucumu parayla aldığım suyla açtım" dedi.

CHP'li belediyenin iftarında yemeksiz kaldılar, marketten su ve bisküvi aldılar - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...