Tgrt Haber
29 Ocak 2022 13:02

Erdoğan Giresun'da muhalefetin doğal gaz iddialarını cevapladı: Öyle bir sıkıntımız yok

Giresun'un Dereli ilçesinde, Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni düzenlendi. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Muhalefetin doğalgaz sıkıntısı olduğu yönündeki iddialarını değerlendiren Erdoğan, 'Bizim öyle bir sıkıntımız yok' dedi.

Erdoğan Giresun'da muhalefetin doğal gaz iddialarını cevapladı: Öyle bir sıkıntımız yok
erdoğan,giresun,afet konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Projede emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Erdoğan, günlerdir muhalefetin gündemde tuttuğu gaz iddialarına cevap vererek "Doğal gazımız var, FSRU'muz var, Tuz Gölü'nün altında stoklarımız var, bütün tedbirlerimizi alıyoruz." şeklinde konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları...

"Bu projede emeği geçen herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Biraz sonra burada kura ile hak sahiplerine dairelerini teslim edeceğiz. Bütün bu güzelliklerin hepsi Dereli'nin sakini kardeşlerim için. Bıkmadan usanmadan gece gündüz çalıştık."

"BENİM İÇİN SEVİYE MİLLETTİR"

"Bir cumhurbaşkanı olarak halkımıza verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Dükkanlar teslim edilecek, konutlar teslim edilecek. Biz inşa ve ihya için varız. İcraat icraat, AK Parti iktidarı budur. Bakıyoruz öyle bir muhalefet var ki, yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım ağzının payını verdi. Güya çıkıp bizi susturacak. Onun seviyesi yok ki seviyesine inelim. Benim için seviye millettir. Milletin de seviyesine inilmez çıkılır. Biz yetkiyi cumhurdan aldık."

"Cumhur İttifakı yoluna emin adımlarla ilerliyor. 2023 Türkiye'de bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasında hep beraber birlikte çalışmaya var mıyız? Siz varız dedikten sonra mesele bitmiştir. Biz emin adımlarla bu yola devam ederiz. Bizim bu ülkede yapacağımız daha çok iş var. "

"2023 DÖNÜM NOKTASI OLACAK"

"Cumhur İttifakı yoluna emin adımlarla ilerliyor. 2023 Türkiye'de bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasında hep beraber birlikte çalışmaya var mıyız? Siz varız dedikten sonra mesele bitmiştir. Biz emin adımlarla bu yola devam ederiz. Bizim bu ülkede yapacağımız daha çok iş var."

"Size burada verdiğimiz bir söz vardı. Doğalgaz getirecektik. Ve bunu da gerçekleştirdik. Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Doğal gazımız var, FSRU'muz var, Tuz Gölü'nün altında stoklarımız var, bütün tedbirlerimizi alıyoruz."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...