Tgrt Haber
17 May 2021 12:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa ne müjde verecek?

Milyonların gözü kulağı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kademeli normalleşmeye ilişkin kararlar ile esnaf ve çiftçiye verilmesi beklenen müjdelerde olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa ne müjde verecek?
erdoğan,,kademeli normalleşme,,esnaf,,destek,,ekonomi,

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. 

ESNAFA YENİ DESTEKLER YOLDA

Kabine toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri esnafları ilgilendiriyor. Erdoğan’ın esnaflara belli destekler kapsamında yeni müjdeler vermesi bekleniyor.

Esnafa iş ve gelir kaybı olan esnaflara önemli destekler açıklanmıştı. Bu kapsamda esnafa ciro, kira desteği ve hibe desteği yapılarak süresi 30 Haziran’a kadar uzatılmıştı. Bu sürenin daha da uzatılması bekleniyor. Esnafların kamuya ve bankalara olan borçlarının bir süre daha ertelenmesi beklenirken konuya ilişkin açıklamaların bugünkü Kabine Toplantısı sonrası yapılması planlanıyor.

BİR MÜJDE DE ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİYE

Öte yandan bir müjdenin de çiftçi ve üreticiye gelmesi bekleniyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çiftçiye ilişkin desteklerinin bayramdan sonra açıklanacağı söylemişti. Bu kapsamda yaş çay, bakliyat ve hububat alım fiyatlarıyla ilgili yeni müjdelerin gelmesi bekleniyor.

Milyonların gözü bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kademeli normalleşmeye ilişkin kararlar ile esnaf ve çiftçiye verilmesi beklenen müjdelerde olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...