Tgrt Haber
10 Mart 2021 13:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Normalleşme haritasını güncelleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek hafta yapılacak olan kabine toplantısında normalleşme haritasının güncelleneceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Normalleşme haritasını güncelleyeceğiz
erdoğan,normalleşme haritası

AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek hafta yapılacak olan kabine toplantısında normalleşme haritasının güncelleneceğini söyledi.

 

"NORMALLEŞME HARİTASINI GÜNCELLEYECEĞİZ"

"Şehirlerimizi vaka sayısı, yoğun bakım yatak sayısı, aşılama oranı gibi kriterlere göre 4 gruba ayırarak renklendirdik. Yeni kontrollü normalleşme adımlarını da bu renklere göre kademeli olarak belirledik. Böylece durumu iyi olan illerin kazanımlarına sahip çıkmalarını, durumu kötü olan illerin de iyiye doğru gitmek için çalışmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Hiç şüphesiz ideal olmamakla birlikte, bu sistemin nispeten adil olduğunu düşünüyoruz. Haftaya yapacağımız kabine toplantımızda illerimizdeki gelişmeleri değerlendirerek normalleşme haritamızı güncelleyeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...