Tgrt Haber
24 Haziran 2022 12:05 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 12:13

Diyarbakır’da kuyumcu vurgunu! Paraları aldı, ortalıktan kayboldu

Diyarbakır’da bir kuyumcu iddiaya göre çok sayıda vatandaşı mağdur ederek kayıplara karıştı. Binlerce lirasını kuyumcuya veren vatandaşlar akşam saatlerinde paralarının hesaplarına yatmadığını görünce dükkan sahibini aradı. Dükkan sahibine ulaşamayan vatandaşlar kuyumcunun da kapalı olduğunu görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Diyarbakır’da kuyumcu vurgunu! Paraları aldı, ortalıktan kayboldu
Diyarbakır,kuyumcu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Şeyh Şamil Mahallesi Emek Caddesi üzerinde yıllardır faaliyet gösteren bir kuyumcu iddiaya göre çok sayıda vatandaşı mağdur ederek kayıplara karıştı. Kuyumcu önüne gelerek mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar iş yerinin dün akşam saatlerinde açık olduğunu şimdi ise kepenklerin kapalı olduğunu söyledi.

PARALAR HESABA YATMAYINCA ANLADILAR

İş yeri önüne gelen mağdurlardan bazılarının 60 bin, 350 bin, 1,5 milyon lira; kimisinin de ziynet eşya alıp yatırım amaçlı bıraktığı ileri sürüldü. Bazı vatandaşların dün para bıraktığı bazı mağdurlara da bozdurdukları ziynet eşyalarının parasının akşam hesaplarında olacağının söylendiği öne sürüldü. Mağdurlar, paralarının akşam hesaplarına geçmemesi üzerine kuyumcuyu aradıklarında ulaşamadıklarını ve iş yeri önüne geldiklerini söyledi.

DÜKKANIN KEPENKLERİ KAPALI

Sabah saatlerinde kuyumcu önüne gelen vatandaşlar, iş yeri sahibine ulaşamadı ve dükkanın kapalı olduğunu gördü. Mağdurlardan bazılarının dün akşam polise başvurduğu, bazılarının ise durumun anlaşılması üzerine iş yerinin önüne geldikten sonra karakola gittiği öğrenildi.

Diyarbakır’da kuyumcu vurgunu! Paraları aldı, ortalıktan kayboldu

Diyarbakır’da kuyumcu vurgunu! Paraları aldı, ortalıktan kayboldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...