Tgrt Haber
07 Temmuz 2017 23:50

Ecertaş: 15 Temmuz'u unutturmayacağız

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "15 Temmuz'u unutturmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza 15 Temmuz'u unutturmamak üzere ant içtik." dedi.

Ecertaş: 15 Temmuz'u unutturmayacağız
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş,Sivas,

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Sivas kent meydanında Buruciye Medresi önünde düzenlenen "Tarihin gölgesinde 15 Temmuz'u konuşuyoruz" adlı programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da milletin devletine sahip çıktığını söyledi.

15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan Ecertaş, milletin polisten, askerden önce meydanlara koştuğunu belirterek, vatandaşların "bu ülkede bir daha darbe yaptırmam" dediğini ifade etti.

Ecertaş, gençlerin darbeyi belgesellerden bildiğine dikkati çekerek, "O gece gençlerin sokağa çıkıp da tankların üstüne yürüyeceğini hiç tahmin edemediler. O gece F-16'ya, helikoptere kurşun sıkanları gördük." diye konuştu.

Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları olarak 81 ilde ve tüm ilçelerde 15 Temmuz haftasında bu tür programları tertip ettiklerini aktararak, "15 Temmuz'u unutturmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza 15 Temmuz'u unutturmamak üzere ant içtik. İnşallah da unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...