Tgrt Haber
12 Nisan 2018 12:20

Erdoğan: 4 bin 123 terörist etkisiz hale getirildi

Başkentray Projesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 bin 123 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı...

Erdoğan: 4 bin 123 terörist etkisiz hale getirildi
erdoğan,son dakika,öldürülen teröristler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkentray Projesi açılışında konuştu... İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başlıkları;

Ankara'da metro konforunda banliyö hizmeti verecek olan Başkentray'ımızın ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Böylece İstanbul'daki Marmaray, İzmir'deki Egerayımız gibi 3. projemizi de hayata geçirmiş olduk. Kayaş ile Sincan arasında çalışacak Başkentray'ı kullanacak arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Üçüncü banliyo hattımızı hayata geçirdik. Ankara'nın pek çok altyapısıyla birlikte şehrin iki ucu bu hatla birleşiyordu. Biz modern ulaşım ihtiyaçları doğrultusunda yepyeni bir ulaşım ağı kurduk. 

YEPYENİ BİR ULAŞIM AĞI KURDUK

Biz modern ulaşım ihtiyaçları doğrultusunda yepyeni bir ulaşım ağı kurduk. Ankara'ya iftiharla anılacak bir banliyo hat kazandırdık. Kayaş'tan Sincan'a 49 dakikada gidilmesini sağlayacak, Eryaman, Gar mesafesini de kısaltıyor. İlk başta 15 dakikada bir olacak trenin süresi, zamanla 5 dakikaya kadar indirilebilecek. Bu muhteşem katılım bu projenin önemini ortaya koyuyor.

HER YER PIRIL PIRIL OLACAK

Ankara'ya şehircilik bakımından çağ atlattık. Biliyorsunuz Kentsel Dönüşüm diyoruz. Kayaş şehrin en ucu olması hasebiyle gelişimden geç yararlanmış bir şehirdir. Buna rağmen şu şehrin tepesindeki derme çatma gecekonduların dili olsa da geçmişi anlatsa. 1970'lerde yoksulluğun ve terörün sıkıştırdığı Kayaş, Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin göstergesidir. Bu görülen bütün yerlerde dönüşümü gerçekleştireceğiz ve her taraf pırıl pırıl olacak. Benim kardeşim de modern yaşamı hayatı yaşayacak. 

Tüm vatandaşlarımıza özellikle gençlerimizden rica ediyorum. Medeniyetimizi, tarihimizi lütfen çok iyi öğrenin. 

4123 teröristi etkisiz hale getirdik. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...