Tgrt Haber
05 Mart 2018 14:52

HDP'li eski vekilden Afrin yalanı

Vekilliği düşürülen ve PKK kampında bomba eğitim aldığı öne sürülen HDP'li Sarıyıldız, TSK'nin Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için Afrin diye İdlib'i paylaştı. Sarıyıdız'ın yalanı çabuk ortaya çıktı.

HDP'li eski vekilden Afrin yalanı
hdp,,afrin,

Vekilliği düşürülen HDP'li Faysal Sarıyıldız'ın DEAŞ ve El Kaide'nin Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiği yalanıyla paylaştığı karenin, 2015'te İdlib'de çekildiği ortaya çıktı.  Terör örgütü PYD/PKK destekçilerinin sosyal medyada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için paylaştığı iki fotoğrafın daha gerçekle ilgisi olmadığı belirlendi. Afrin yalanlarında Gazzeli çocukları sık sık kullanan terör yandaşları, bu sefer de Batı Şerialı bir kadın üzerinden manipülasyon yapmaya kalktı.

Sosyal medyada TSK'yi hedef alan paylaşımlara, devamsızlık gerekçesiyle vekilliği düşürülen  ve terör örgütü PKK kampında bomba eğitim aldığı öne sürülen Sarıyıldız'ın da destek verdiği görüldü.HDP'nin eski Şırnak Milletvekili Sarıyıldız, Twitter hesabından, "DEAŞ ve El Kaide militanları Afrin'de Türkiye'nin yanında savaşıyor" yalanıyla bir fotoğrafı yeniden paylaştı.

HDP'li eski vekilden Afrin yalanı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...