Tgrt Haber
27 Mart 2024 16:29 - Güncelleme : 27 Mart 2024 16:34

Hırsızlık yaptığı yetmedi, bir de dükkanın ortasına tuvaletini yaptı

Ankara'da camını kırdığı dükkandan hırsızlık yapan şüpheli, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Çankaya ilçesi Selanik Caddesi'ndeki bir restoranda meydana gelen olayda, F.K. isimli şahıs, gözüne kestirdiği dükkanın camını kırarak içeri girdi. Bahşiş kutusundaki paraları çalan hırsız daha sonra dükkanın ortasına tuvaletini yaptı. 

Sabah restoranını açtığında durumun farkına varan işletme sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Mağdur işletme sahibi, hırsızın yanında 3 kişinin daha olduğunu ve gece boyunca cadde üzerindeki birçok dükkana girip hırsızlık yaptığını ileri sürdü.

GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEYİNCE ŞOKE OLDU

Olayla ilgili konuşan restoran sahibi Yasin Çavuş, “Sabah dükkanı açtığımızda kasanın ve etrafının dağıtılmış halde olduğunu gördük. Hırsızlık olayından şüphelendik ve kamera kayıtlarına baktık. Bir kişinin camı kırarak içeriye girdiğini gördük. Etrafı dağıtmış, kasadaki ve bahşiş kutusundaki paraları almış. Daha sonra da etrafına hacetini yapmış. Bu durum midemizi bulandırdı. Etrafımızdaki 26 dükkana daha girmişler. Ardından da polise ihbarda bulunduk. Ardından da bize yakalandığını söylediler. Toplamda 4 kişilik bir ekipmiş. Sabah 3 saat temizlik yaptık, birçok şeyi de çöpe attık. Yapan kişiyi tanımıyorum. İlk defa böyle bir şey yaşadık” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...