Tgrt Haber
26 Haziran 2021 18:35

Hollanda kapalı alanda maskeye veda etti

Hollanda’da koronavirüs salgını kapsamında alınan kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kaldırıldı.

Hollanda kapalı alanda maskeye veda etti
Hollanda,koronavirüs,,maske zorunluluğu,

Avrupa ülkelerinde maske takma zorunluluğu gevşetilmeye devam ediyor. Hollanda kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu ve evlere alınabilecek misafir ve dışarda bir araya gelme sayısında sınırını kaldırdı. Sosyal mesafenin korunamadığı toplu taşıma araçlarında ve ortaokullarda maske takılmasına devam edecek. 

HOLLANDA DA NORMALLEŞME ADIMLARI

Hollanda’da normalleşme sürecine ilişkin Kafe, restoran ve lokantalar mesafe ve hijyen kurallarına uymak kaydıyla Kovid-19 öncesi açılış ve kapanış saatlerini uygulayabilecek. Evden çalışma zorunluluğu kısmen kalktı. Mesafe ve hijyen kurallarına uyulması kaydıyla çalışma saatlerinin yarısında ofisler kullanılabilecek. Eğlence sektörünün normal çalışma saatlerine dönmesinin yanı sıra sosyal mesafenin korunamadığı diskotek ve gece kulüpleri negatif test sonucu sunanlara, son 6 ay içinde hastalığı geçirenlere veya aşısını yaptıranlara açık olacak. Alkol satışı yapan yerlerin kapanış saati kısıtlaması son bulurken amatör spor müsabakalarına seyirci alınacak.Sinema, tiyatro, konferans, etkinlik ve düğün salonları mesafe ve hijyen kurallarına uyulması kaydıyla kapasitesinin tamamını kullanabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...