Tgrt Haber
11 Mart 2014 16:13

Hükümetten Berkin Elvan hakkında ilk açıklama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Berkin Elvan'ın vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, 'Ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin' dedi.

Hükümetten Berkin Elvan hakkında ilk açıklama
hükümet, berkin elvan, lüfti elvan, açıklama,

Elvan, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'nde gazetecilerin GeziParkı olayları sırasında yaralanan ve hayatını kaybeden BerkinElvan ile ilgili sorularını yanıtladı. Elvan, "Çok üzüldük gerçekten. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Biz tabi bu tür olayların hiçbir şekilde tekerrür etmemesini diliyoruz. Son derece üzücü bir hadise. Allah mekanını cennet eylesin" diye konuştu. Bakan Elvan, bir gazetecinin Berkin'in hayatını kaybetmesinin ardından çeşitli yerlerde olayların yaşandığını hatırlatması üzerine, şunları kaydetti: "Bu tür olayların hiçbir şekilde tekerrür etmemesini diliyoruz. Ne yapılacaksa yasalar çerçevesinde yapılmalı. Araçları tahrip ederek, camları kırarak bunlar demokrasinin yol ve yöntemleri değil. Bunlar doğru şeyler değil. Elbette orada olay anında cerayan etmiş bir hadise. Ama bunu sağ duyu içerisinde karşılamalıyız. Elbette üzücü bir hadise ama bunu illegal bir takım gösterilerle, vatandaşlarımızı rahatsız eden, geçmişte de yaşadık Gezi olaylarında işte araçları tahrip ederek, camları kırarak bunlar demokrasinin yol ve yöntemleri değil. Bunlardan artık Türkiye'nin sıyrılması gerekiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...