Tgrt Haber
22 Haziran 2021 18:35

İHA Muhabiri Mustafa Uslu: Boksörüm ama elimi kaldırmadım

Kocaeli’de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın korumaları Türkkan’ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki bazı kaçak yapıları görüntüleyen İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya saldırdı. Ekrem Açıkel ile TGRT Ana Haber canlı yayına katılan Mustafa Uslu yaşadığı dehşet dolu anları anlattı.

İHA Muhabiri Mustafa Uslu: Boksörüm ama elimi kaldırmadım
iha,lütfü türkkan,iha muhabiri,kocaeli

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a ait Kocaeli Köseler mevkiindeki kaçak çiftliğe ait belediye ekipleri çalışmalarına başladı. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken kaçak binanın yıkımına ise başladı. Yıkımı görüntülemek için olay yerine giden İHA Muhabiri Mustafa Uslu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın 4 koruması tarafından saldırıya uğradı ve darp edildi. İHA Muhabiri Mustafa Uslu’ya ait kamera ve drone da saldırganlar tarafından kırıldı. Uslu’nun yüzü ve giysileri kanlar içinde kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu hastaneye kaldırdı.

KAFAMA VE YÜZÜME TEKME ATTILAR

Yaşadığı dehşet anları Ekrem Açıkel ile TGRT Ana haberde anlatan Mustafa Uslu, “Dün tahliye olayını basın mensubu olarak takip ettim. Bugün gerçekleştirilecek yıkımı yine takip için olay yerine gittim. Bölgeye gittiğimiz zaman drone kaldıracaktım ama bir anda 4 kişi yanıma geldi.  İlk olarak bana küfür etmeye başladılar. Kendimi savunamadan 4 kişiden biri bana yumruk attı.  Yanındakilerde vurarak beni düşürdü ve yerde iken bile tekme atmaya devam ettiler. İçlerinden birisi beni dövmek için öldürmek için vurduğunu düşünüyorum. Çünkü direk kafama ve yüzüme tekmeler attı. Daha sonra arkalarına bile bakmadan gittiler. Yüzlerini kaydetmek için arkalarından seslendim. Ancak kamerayı yere attıkları için kamera çalışmadı.  Boksörüm ama suçsuzken suçlu duruma düşmek istemedim. Bir kere bile vurmadım. Kafamı korumak için ellerimi kaldırdım. Şuanda iyiyim yüzüme dikiş atıldı” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...