Tgrt Haber
24 May 2022 13:59 - Güncelleme : 24 May 2022 14:59

Son dakika! İstanbul'da DEAŞ'lı canlı bomba yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul'da terörle mücadele ekiplerince, canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü DEAŞ mensubu bir kişi saklandığı evde kıskıvrak yakalandı. Bu gözaltıyla birlikte bu yıl DEAŞ’ın yapmayı planladığı 12’nci canlı bomba eylemi engellenmiş oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! İstanbul'da DEAŞ'lı canlı bomba yakalandı
DEAŞ,Bomba,İstanbul,Küçükçekmece

İstanbul Emniyeti İstihbarat, Terörle Mücadele birimlerince terör örgütü DEAŞ'ın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda, Küçükçekmece'de bir DEAŞ mensubunun canlı bomba eylemi hazırlığında olduğu tespit edildi.

TERÖRİST KALDIĞI EVDE YAKALANDI

Yabancı uyruklu Anas Abbud Alşahi Bnaman adlı örgüt mensubu Küçükçekmece ilçesinde yaşadığı tespit edilen eve ekiplerce baskın düzenlendi Teröristin kaldığı ikamette yapılan aramalarda bulunun dijital materyellere el konuldu.

12'NCİ CANLI BOMBA EYLEMİ ENGELLENDİ

Yakalanan teröristle birlikte bu yıl DEAŞ’ın yapmayı planladığı 12’nci canlı bomba eylemi engellenmiş oldu. Ayrıca DEAŞ Terör örgütüne üye olma ve finans sağladığı belirlenen şahıslara yönelik İstanbul’da yapılan eş zamanlı operasyonlarda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

BURSA'DA 2 CANLI BOMBA YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde de İçişleri Bakanlığı, eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' Süleyman Elhamud ve beraberindeki 2 kişinin, Bursa'da polis ekiplerince yakalandığını açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...