Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 11:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kaynak yapan usta: Türk kadınının gücüne güvenin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da gerçekleştirdiği fabrika açılışına katılan ve Erdoğan ile birlikte kaynak yapan ustası Melek Tuğ, "Türk kadınının gücüne güvenin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kaynak yapan usta: Türk kadınının gücüne güvenin
cumhurbaşkanı,,recep tayyip erdoğan,,fabrika,,kaynak ustası,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sanayi Odası 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 26 yeni fabrika ve altyapıların açılışını yaptı.

MİTAŞ Fabrikası'ndaki açıışta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayanlar arasında bulunan 3 yıllık kaynak ustası Melek Tuğ, açılış kurdelesinin kesimi sırasında da Erdoğan'ın yanındaki isimlerden biri oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kaynak yapan usta: Türk kadınının gücüne güvenin

"KADIN BAŞINA YAPAMAZSIN DEDİLER"

Doğal gaz ve kalorifer döşemeciliğiden sonra kaynak kursuna gittiğini söyleyen Melek Tuğ, “Kadın başına, yapamazsın edemezsin” diyenler olduğunu ifade ederek, “Şu anda, 3'üncü yılını doldurmuş bir kadın kaynak ustası olarak karşınızdayım” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık söylediği "Durmak yok yola devam" sloganına atıf yapan Melek Usta, “Biz de durmuyoruz. Benim daha çok hedeflerim var. Bir şey üretmek, sanayinin bir parçası olmak, bir kadın olarak bunu başarabilmek müthiş bir duygu” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kaynak yapan usta: Türk kadınının gücüne güvenin

"TÜRK KADINININ EMEĞİNE GÜVENMEYE DEVAM EDİN"

Törendeki konuşmasında Çamlıca Tepesi’ndeki 111 metrelik bayrak direğinin çalıştığı MİTAŞ Fabrikası'nda üretildiğini hatırlatan Melek Tuğ, “Sayın Cumhurbaşkanım, onun açılışını da siz yapmıştınız. Biz onu her gördüğümüzde ayrı bir gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki, kadın elinin değdiği her yer pırıl pırıl oluyor. Bugün burada onlarca fabrikada benim gibi yüzlerce kadın çalışıyor. Lütfen Türk kadınına, Türk kadının gücüne, emeğine güvenmeye devam edin. Biz sizin yüzünüzü asla kara çıkarmayacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...