Tgrt Haber
16 May 2022 13:52 - Güncelleme : 16 May 2022 14:09

Son dakika! MSB duyurdu: Zeytin Dalı ve Barış Pınarı'nda 10 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 10 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! MSB duyurdu: Zeytin Dalı ve Barış Pınarı'nda 10 terörist öldürüldü
MSB,Terörist,PKK,Mehmetçik

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlere karşı verdiği mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler inlerinde tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından en son yapılan açıklamada, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 10 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. 

"TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR"

MSB'nin paylaşımında, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.  

https://twitter.com/tcsavunma/status/1526151862847676416

PKK'YA PENÇE DARBESİ

Öte yandan sabah saatlerinde MSB'den yapılan diğer bir açıklamada ise Irak'ın kuzeyinde PKK'ya yönelik sürdürülen Pençe operasyonları kapsamında 9 teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...