Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 09:35

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya dikkat

Meteoroloji'den yapılan hava tahminlerine göre, yurt genelinde yağış beklenmezken sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya dikkat
hava durumu,sıcaklık,yağmur

Bayram öncesi pek çok kişi tatile çıkarken hava durumu hakkındaki son durum merak ediliyor. Yurdun batısı sıcaklarla adeta kavurulurken, Doğu Karadeniz'de etkili olan yağış sel felaketine yol açtı. Ancak bayram öncesi hava durumuyla ilgili yeni uyarı geldi.

YAĞIŞ BEKLENMİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre; bugün ülke genelinde yağış beklenmiyor. Hava kuzey ve doğu bölgelerinde hava parçalı bulutlu seyredecek. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Sıcaklık değerlerinin de mevsim normallerinin üstünde olacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kuzeyden, iç kesimlerde ise güney yönünden hafif ve orta kuvvette esecek. Meteoroloji'nin verilerine göre bazı iller için hava durumu tahmini şöyle:

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNE DİKKAT

İstanbul'da bugün hava sabah saatlerinde bulutlu olacak. Ancak öğleden sonra güneş etkisini hissettirecek. Sıcaklık 32 derece civarında seyredecek. Bayramın ikinci gününden sonra ise yağışın etkili olması bekleniyor. Scaıklık değerlerinde de birkaç derece düşüş olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı: Sıcak havaya dikkat

Ankara bugün az bulutlu ve açık, hava sıcaklığı 40 derece. İzmir'de de hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 32 derecelerde görülecek. Diğer illerde hava durumu şöyle:

Adana: Az bulutlu ve açık 36
Antalya: Az bulutlu ve açık 32
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 30
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 33
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 43

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...