Tgrt Haber
19 Mart 2024 13:50 - Güncelleme : 19 Mart 2024 14:01

Metro kapılarını tekmeleyerek makinisti dövmeye kalkıştılar

İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan teknik bir nedenden dolayı seferler aksayınca vatandaşlar isyan etti. Duruma sinirlenen bazı vatandaşlar ise metro kapısını tekmeleyip makinisti dövmeye kalkıştı.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

İzmir Metrosu'nda sabah saatlerinde yaşanan aksaklık yüzünden vatandaşlar sinirden çılgına döndü. İşe ve okula gitmek isteyen vatandaşlar metronun hareket etmemesi nedeniyle duraklarda kalabalık oluşturdu. 

MAKİNİSTİ DÖVMEYE KALKIŞTILAR 

Bazı vatandaşlar metro kapısını tekmelerken, ‘bilerek hareket etmediğini’ sandıkları makinisti dövmeye kalkıştı. Metro kapısını tekmelenmesi, makiniste gösterilen tepki, istasyonda oluşan yoğunluk ve Konak İstasyonu’nda iki kişi arasında yaşanan kavga ise vatandaşlarca cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Öte yandan, İzmir Metro'dan yapılan açıklamada, "İzmir Metrosu'nda teknik bir nedenden dolayı seferlerimiz gecikmeli olarak devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...