Tgrt Haber
26 Temmuz 2022 18:53 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 20:36

Minik Ahsen'e acı veda: Cenazede gözyaşları sel oldu

Bolu'dan Bursa'ya giderken tıra arkadan çarpan araçtaki baba ve annenin ölümün ardında 4 yaşındaki minik Ahsen'e tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Ahsen bugün toprağa verilirken cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Minik Ahsen'e acı veda: Cenazede gözyaşları sel oldu
Kaza,Bolu,Bursa,Cenaze

Bolu'dan Bursa'ya giden bir ailenin karıştığı kaza Türkiye'yi hüzne boğmuştu. Cumartesi günü sabah saatlerinde TEM Cankurtaran mevkisinde meydana gelen kazada, Ankara'ya giden Semih Sert idaresindeki otomobil, İbrahim Gümüştekin yönetimindeki tıra arkadan çarptı.

KARI KOCA KAZA GÜNÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilde sıkışan sürücü Sert'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan eşi Sümeyra Sert ile kızı Ahsen Sert ambulanslarla İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sümeyra Sert de hastanedeki  hayatını kaybetti.

Minik Ahsen'e acı veda: Cenazede gözyaşları sel oldu

KAZADAN 2 DAKİKA ÖNCE VİDEO PAYLAŞMIŞTI

Semih Sert'in doğum gününde hayatını kaybettiği öğrenilirken, Sümeyra Sert'in de kazadan 2 dakika önce sosyal medya hesabından yolculuk videosu paylaştığı görüldü. Öte yandan, çiftin cenazeleri İnegöl ilçesine getirildi. İlçedeki bir mobilya firmasının ortaklarından olan Semih Sert ile eşi Sümeyra Sert'in cenazeleri, dün öğle vakti Hacı Yusuf Şahin Camii'nde kılınan namazın ardından Mahmudiye Mezarlığı'na defnedildi.

MİNİK AHSEN'E ACI VEDA

4 yaşındaki kızları Ahsen de, anne ve babasının ölümünden 3 gün sonra bugün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahsen'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Hacı Yusuf Şahin Camii'nde kılınan cenaze namazın ardından Mahmudiye Mezarlığı'na defnedildi.

Minik Ahsen'e acı veda: Cenazede gözyaşları sel oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...