Tgrt Haber
22 Nisan 2022 22:46 - Güncelleme : 22 Nisan 2022 22:53

MSB acı haberi duyurdu! Pençe Kilit operasyonunda şehidimiz var

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya yönelik Irak’ın kuzeyinde başlattığı operasyondan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada P. Tğm. Bekir Can Kerek operasyon sırasında teröristlerle çatışmada şehit oldu.

MSB acı haberi duyurdu! Pençe Kilit operasyonunda şehidimiz var

Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın talimatı ile başlatılan operasyonlarda terör yuvaları hedef alınırken şuana kadar 45’ten fazla terörist etkisiz hale getirildi.

PENÇE-KİLİT OPERASYONUNDAN ACI HABER GELDİ

Teröristlerle çatışmaya giren askerlerimizden maalesef acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Pençe-Kilit operasyonunun devam ettiği bölgede teröristler ile yapılan çatışmada P.Tğm. Bekir Can Kerek şehit oldu. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Bekir Can KEREK şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...